Conseller ADR

Estrenem blog

Abans de res una salutació afectuosa a tots els que igual que jo anem transitant per aquest ofici que era tan bonic i s’ha convertit, o ho hem convertit en el que és ara, en fí, no vull ser negatiu al principi d’aquest blog, per la qual cosa no m’extendré més en la qüestió.

En aquest apartat aniré escrivint en forma de notícies les novetats i informacions que consideri més rellevants en relació a la nostra activitat de transport de MM.PP.

Comencem amb el nou barem sancionador del Ministeri de Foment amb data 25 de juliol del 2013. Ho teniu complet en l’apartat de documentació.

En ell podeu observar pág 74, la importància de la carta de port les sancions van des dels 4001€ fins als 401€,com a exemple us diré que la no conservació de la CARTA DE PORT o document de control durant un any té una sanció per al transportista de 401€.

Atès que la terminal es queda amb una còpia i que tots els carregadors no faciliten dos,o sol·liciteu en el lloc de càrrega dues còpies i em guardeu una, o com la mayoria disposa de fotocopiadores feu vosaltres mateixos les còpies.

En qualsevol cas tingueu en compte que és un document molt important cal evitar la seva pèrdua per tots els mitjans.

Parlant de mitjans teniu a la vostra disposició el correu cartasdeporte@perelloncs.com per a qui vulgui enviar-me la carta telemàticament i a més els mitjans habituals que segueixen igual que abans.

En fi per començar ja és suficient, pròximament seguirem amb avisos i notícies com aquesta . Fins aviat.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Col·labora: